I dag er arbeidet i gang med å klargjøre luftegård. Onkel har metallvegger vi kan få låne, så Ragnhild og far tar turen ned og lemper 8 stykker på tilhengeren, samt noen heller som han også har på lur. Det er litt boring som må gjøres, og skruer er heller ikke så lett å få fatt i på en søndag, men sluttresultatet kommer til å bli en stor innhegning på 3×3 meter.
Fant også tegninger på hundehus, tror den modellen blir bra. Rimelig enkelt å lage, i vannfast finer…
Vi plasserer hundegarden nede ved kjellerinngangen. På den måten kommer den litt vekk fra trafikken i gårdsrommet. Tror dette er en fordel, med tanke på leieboerens hund, og trafikk til og fra garasjen. For ikke å nevne Nussi, katten vår. Tror denne plassen medfører minst stress for Misty, vi får se… Er enkelt å flytte den om det skulle vise seg lite hensiktsmessig.