Begynner med et bilde av Nussi fra i går kveld. Hun fant det visst tryggest å komme litt opp i høyden, for plutselig fant vi henne liggende et sted vi aldri har sett henne før:
dag1_9390.jpg
Tryggere her oppe på bordet…

Nussi har hatt det fint i kjelleren sammen med mor i dag, der har hun fått være i fred for det nye monsteret. Hadde henne inne i stua litt senere, og det førte til det første sammenstøtet mellom Misty og Nussi, heldigvis uten blodsutgytelse. De kom uforvarende rett på hverandre, det ville ikke Nussi ha noe av. Misty hadde vett nok til å stikke av, og ikke krangle …
Senere på dagen fikk Misty også hilse på naboens hund. Den sto bundet ute en gang vi luftet Misty. Misty var svært interessert i hvem det var som luktet så spennende, så jeg fikk naboen til å slippe Ronja løs, så de kunne møtes uten bånd. Vi gikk ut på jordet og der fikk de møtes. Misty var passende underdanig, og Ronja var mest opptatt av alle katteluktene, så det gikk veldig greit.

Ellers har dagen gått med spising, lufteturer, leking og soving. Ett par turer i buret, og noen i luftegarden som tilvenning. Litt piping, men ikke mer enn naturlig.
Vi passer på å vente til hun er rolig en stund, da går vi til henne.

Bilder fra i dag:
dag2_9398.jpg
Litt trøtt…

dag2_9399.jpg
Modell?

dag2_9408.jpg
Nå skal du rundslikkes !

Ellers så falt tyggebeinet av oksesene i smak. Hun lå nesten en halv time og tygget på det uten å la seg forstyrre. Det var til god hjelp i luftegarden også, ved å ta oppmerksomheten vekk fra at vi gikk vekk.
Inne har hun leker som lukter litt mindre:

dag2_9425.jpg
Leker

dag2_9426.jpg
…og leker …

dag2_9427.jpg
… og leker …

dag2_9428.jpg
…og leker.