Ettermiddagstur

I dag var første dagen til Misty utfor gardsrommet uten en ordentlig biltur først. Ragnhild og Misty tok en liten tur etter skolen for å visa Misty litt rundt. Misty var litt usikker først, når hun skulle over veien, men det kom seg fort. Etter bare få minutter var hun utadvendt og like vill som vanlig. For å unngå stor trafikk uten fortau, valgte Ragnhild å gå over marka. Dette var sikkert en lur ting å gjøre, da Misty er redd får biler i stor fart. Når Ragnhild og Misty hadde komet et stykke var det tide for å krysse veien. Dette var ikke Misty så veldig begeistret for. Hun likte seg godt på marka og hadde store problem med å holde seg rolig i forhold til biler. Da de endelig var kommet over veien, og inn på gangfeltet, var alt mye bedre. Ragnhild og Misty fulgte sykkelstien, da den ikke ligger så nærme veien. De gikk ca 500 meter for Ragnhild viste ikke hvor godt Misty kom til å reagere på alt for mange nye lukter og biler. Etter disse 500 meterene bar det tilbake igjen same veien. Misty virket glad for å komme inn i kjendt landskap igjen. Etter turen var det inn 10 min for å hvile, å så bar det ut igjen, like energisk.

Desverre tenkte aldri Ragnhild langt nok til å ta med et kamera :P

 

Kveldstur 

Litt lenger ut på kvelden så Ragnhild ingen annen mulighet enn å ta henne ut igjen for å få ut resten av denne sprudlene energien Misty hadde så mye av. Misty har funnet ut det at det er ikke forbudt å gå ut på jordene, sånn som hun sikkert trodde før, da hun aldri våget seg mer en to-tre meter ut på jordet alene uten å komme løpende tilbake. Ragnhild og Misty gikk rundt huset for å ta noen bilder. Silje kom også ut etterhvert. Ragnhild fant fort ut det at det ikke var godt nok lys og løp inn for å hente den store blitsen til far (mens Silje selvfølgelig passte på Misty). Etter at blitsen kom på banen, ble det i hvertfall noen gode bilder, da det er veldig vanskelig å ta gode bilder av en valp med energi opp til taket (og siden vi var under open himmel betyr det at det var veldig mye energie :P ) Ragnhild og Misty løp rundt og lekte som galfolk, mens katten stod på god avstand og så til at hunden ikke kom for nærme. Silje hadde gått inn pga hun ble kald, og hadde ingen interresse i å løpe rundt sammen med oss. Ragnhild og Misty løp rundt på marka og lekte, samtidig som Ragnhild prøvde å få noen gode bilder litt her og der.

Det endte i hvertfall noen gode bilder og mange veldig uskarpe, og til og med noen som hunden ikke var med på i det hele tatt! ;) Legger bare ut de aller beste og kuleste bildene.

misty_kveldstur_19mars2009_9488.jpg
Skumringstimen…

misty_kveldstur_19mars2009_9467.jpg
Innom i luftegarden en tur, godt bein der inne…

misty_kveldstur_19mars2009_9475.jpg
Noe du lurer på?

misty_kveldstur_19mars2009_9487.jpg
Vart du skræmt no?

misty_kveldstur_19mars2009_9490.jpg
Hallo…