Fikk hyggelig epost fra Kristine på Bronsestubben i går. Hun skriver at at alle valpene nå er levert:

Håper det går bra med Misty. Leste på bloggen at hun var litt tufs for et par dager siden. Men hun har vokst seg stor, må jeg si. Jeg hadde to av valpene til dyrlegen for å ta siste vaksine før vi leverte dem fra oss på fredag. Den ene veide 10.2 kilo og den andre 13.3 kilo. Misty var på størrelse med den minste av disse sist jeg kunne sammenligne dem. Hun legger derfor godt på seg, og det er supert for hun er jo i en veldig viktig vokseperiode.

Her er det blitt veldig stille etter at alle valpene ble levert. Iza takler det godt, nesten bedre enn meg. Jeg savner de jo litt, vet du. Men vi passer på at Iza får mye oppmerksomhet og aktivitet, det har nok litt å si.

Hun skriver videre at de skal en tur sørover til høg-jæren på søndag, så nå gleder vi oss og håper det passer for dem å komme innom en tur.