Ragnhild og jeg var innom FK-butikken en tur i dag for å se på utvalget deres av hundeutstyr. Vi endte med å kjøpe en klosaks. Hun som ekspederte oss spurte litt etter, siden hun har hunder selv, og da hun fant ut at vi hadde fått ny valp i huset, så kom hun fram med en Labb Velkomstpakke til oss. Litt leker, godbit, og fórprøver fra Labb.

Da vi kom hjem måtte vi jo fram med den nye leken, en plastsak som piper når vi klemmer på den. Dette syntes Misty var veldig spennende, men også fryktelig skummelt. Det tok en stund med gjøing og hopp og sprett før hun turte å røre den. Videosnutten her viser litt av det. Etterhvert så syntes hun det var bare gøy, og jeg tror nok at denne kan brukes som belønning i dressursammenheng. Har ellers innført forbud mot bruk inne, pipingen er til å bli gal av…

Apropos dressur: Nå er det bare en uke igjen til kurset begynner, men vi ligger ikke helt på latsiden hjemme heller. Øver mye på fri ved foten, sitt og bli, ligg mm. Siste tilskudd er innkalling “På plass!” fra sitt, der hun kommer inn på høyre side, går rundt bak, og avslutter sittende på venstre side. Denne har vi øvd på med godbitsom føres bak oss for å lede henne på rett vei. På videoen ser dere at den nye leken brukes i stedet for godbit…

Get the Flash Player to see this content.