Bare en rask oppdatering, er litt mye annet som skjer akkurat nå, så bloggen kommer litt ned på lista..

I går fant Misty en fuglevinge på marka, sikkert noe som lå igjen etter en katt (Nussi?) eller rovfugl. Den plukket hun opp og kom stolt løpende med i kjeften, som om hun aldri hadde gjort annet. Fikk lurt den til meg etter mye lokking og luring med pipeleka, tydelig at ekte vilt har større verdi enn hva som helst av plast ;-) Synes det er litt tidlig ennå, så vinga gikk rett i søpla, Misty brukte flere minutter på å lete rundt funnstedet, desverre/heldigvis til ingen nytte…

Ellers så er vekt-tabellen oppdatert med dagens vekt – 13.2 kg – hun er nå 15 ! uker gammel. Hun spiser litt ujevnt, men ganske bra de siste to dagene. Jeg har satt henne ut i hundegarden en times tid på ettermiddagen etter luftetur med Ragnhild, og latt henne få matskåla med. Det ser ut til å hjelpe på spisinga, kanskje hun har mer ro der?