I går tok Erik og jeg med oss Misty, Roamy og Cougar til Nærlandstranden i det flotte været. Hadde tenkt å prøve med litt dressur med forstyrrelser, men I begynnelsen av turen ble forstyrrelsene for mange og for sterke, så jeg måtte bare legge det vekk. Til og med pipeleken ble uinteressant i forhold til å komme seg bort til Roamy og Cougar. Det var faktisk helt umulig å få nok kontakt med Misty til å klare å få gitt henne en enste kommando. Måtte virkelig slite for å få til en sitt i det minste før frikobling. Ville ikke koble fri mens hun trakk i båndet med alle krefter, tenk hvilken belønning det ville være…

Da vi kom hjem så børstet jeg gjennom pelsen hennes, og undersøkte ører, munn etc. Oppdaget hennes første fått, på innsiden av øret. Fikk fjernet den med en pinsett. På tide å få fatt i flåttmiddel….