Vi ga opp Specific-fóret. Misty spiste dårlig, og vi gikk hele tiden og syntes hun var for tynn. Ikke radmager, men litt for tynn.  Fóret skal jo dekke to behov: Vedlikehold og tilvekst. Med hennes aktivitetsnivå ble det rett og slett for mye fór som skulle ned siden Specific har ganske lav vekt i forhold til volum. Det er også ganske store/harde kuler som krever litt jobbing på tyggefronten, så tror hun ble lei før hun ble mett. Det gikk jo bedre når vi ga henne oppbløtt, men det ble for grapsete. Så lørdag kjøpte jeg en 4 kilos sekk med Royal Canin, Junior 32. Egentlig skal man jo bytte litt gradvis, men siden hun hadde fått Royal Canin etter avvenning fra morsmelk så tok jeg sjansen på at det ville gå greit. Det gjorde det, og skal si den nye maten falt i smak. Gikk ned på høykant, og det gjør det fortsatt. Kan nesten se på henne at det har hjulpet allerede. Så nå slapper vi litt mer av igjen. Skal lage ny tabell når jeg får tid. Foreløpig har vi lagt oss på 370-390 gram pr. dag fordelt på 3 måltider: Halvdelen om morgenen, og resten delt i to ettermiddag og kveld.