Vi er flinke til å ta med oss svarte poser når vi går tur, men når vi går tur på stranda så bruker vi ikke pose. Hundedritt er organisk materiale som går rett inn i kretsløpet i naturen. Så det vi gjør er å lage et hull og skubbe det nedi, for så å dekke møkka til med sand. På den måten slipper andre (og vi selv) å trø i møkka. Som vi alle vet så lukter det ikke noe særlig godt når man setter seg inn i bilen med hundedritt på skoene.
Alle er tydeligvis ikke enige i at dette er den rette måten å gjøre det på. På Refsnes sist søndag fant vi følgende forslag til løsning:
dette hører ikke til på stranda!
dette hører ikke til på stranda!

Jeg har sett dette ved flere anledninger, og har også hørt andre folk gå i fistel over dette svineriet. Jeg må innrømme at jeg sliter med å forstå hva folk tenker på når de gjør slikt. Om de først tar seg bryet med å samle opp, så kan de vel for søren ta med seg plastposen sin til nærmeste søppelspann, eller hjem.
Kanskje det er gjort i beste mening; de vil fjerne lorten, men synes det er flaut eller plagsomt å gå og bære på posen(e)?
Vel, nok om det dritt-temaet..