Broderen tok seg en to-ukers ferie, så da var det tid for å gjengjelde tjenesten om hundepass fra i sommer. Vi hadde forberedt oss gjennom å utvide hundegarden, og hadde bygget nytt, større hundehus. Nå gjensto det å se om dette kom til å fungere i praksis….

kennel
Ny og større hundegård…


kennel
Større, selvbygget hundehus, er det ikke flott?


kennel
De ser da ut til å trives…


kennel
Øver litt på folkeskikk, det er et krav om de skal få være inne sammen…


kennel
Det er da i alle fall ikke fordi de ikke kan!


kennel
Eldstemann Roamy….


kennel
De roa seg fint de fleste kveldene når de ble fortalt alvoret! Dette ser jo idyllisk ut.

Alt i alt så gikk det fint, selv om det jo var litt unntakstilstand. Jentene var kjempeflinke og gikk tur hver dag med hundene. Trening ble det mindre av, selv om Cougar fikk være med til Hognestad en kveld. Var temmelig trøtt etter det, anstrengende med bl.a. 2 løpske tisper på kurset… Han hadde veldig godt av å være der uten å få lov til å hilse på alle.

Nussi, katten vår, virket ikke å være så begeistret fro alle disse hundene. Hun og Misty har forsåvidt kommet til en avtale om at de får holde ut med hverandre, med unntak av noen utbrudd (bjeff, knurr, fres) dann og vann. Men de 2 setterne ble for hard kost for Nussi, så vi så lite til henne de to ukene…