Vi har meldt Misty på Retieverklubbens utstilling i Orrehallen den 2. mai. Har meldt på i UK, så det blir spennende å se hva dommeren sier om henne. Siden hun er passert 15 måneder kunne vi ha meldt på i AK, men tror nok hun mangler noe rent utviklingsmessig enda, så det er vel greit nok å “begynne litt forsiktig”.
I forbindelse med utstillingen så arrangerer Retrieverklubben avd. Rogaland utstillingskurs over 3 kvelder. Første kveld var på onsdag. Ragnhild (og Misty) syntes dette var ganske gøy, og de fikk det godt til, har igjen for lydighetstreningen og all kontakt-treningen her.
Mye å huske på, men viktigst er vel å huske 2 ting:
1. Slapp av og ha det gøy….
2. Jobb med hunden HELE tiden mens den er i ringen, vet aldri når dommeren tar en kikk….

Ang. det siste punktet, så kan det umulig være en bakdel om du sørger for at hver gang dommeren evt. kaster et blikk på din hund så ser hun eller han en logrende og flott stillende flat …. (Men ikke overdriv så det blir mas og stress…)

Vi fikk fine tilbakemeldinger på Misty fra kurslederne, en av dem er selv flat-oppdretter, og jeg ba henne om en vurdering av Misty rent eksteriørmessig. Godt utviklede muskler, fine vinkler, men mente at hun godt kunne legge på seg et kilo eller så.

Jeg tok noen bilder, men har ikke fått redigert dem, så de kommer nok litt etterhvert…

Forøvrig så har det vært stille her på bloggen en stund. Bare den sykliske bloggtørken, det tar seg nok opp igjen tenker jeg…

Med tanke på forrige innlegg ang. problemene Misty viste i omgangen med Mira:
På kurset var det også med en 6 måneder gammel flat-hann. Spurte om de kunne ta en hilserunde, og det var greit. Her opptrådte Misty eksemplarisk, om enn ganske så oppesen og frampå. Ingen tegn til knurring eller aggresjon. Og begge syntes tydeligvis at dette var gøy. Positivt, men vi må bare ikke gå for fort fram…