La oss gå rett på sak! Her er ser dere resultatet av dagens utstilling i Orrehallen:
RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Posering med dagens fangst (klikk for større bilde..)

Dagen begynte egentlig litt dårlig. Vi var begge trette etter Ragnhilds konfirmasjon i går, og syntes ikke det var så gøy å stå opp klokka 07:30 på en søndag. Men vi fikk da lempet både utstyr, bur, Misty og oss selv i bilen, og var på Orre i god tid. Hadde trodd vi skulle være inne i hallen, så vi hadde litt lite klær i en litt sur vind, men tror likevel at det var bedre å være ute. Vi satt og så på valper og hannhunder før det endelig var vår tur. Misty var begynt å flasse litt igjen, så jeg tror nok Ragnhild var litt stressa. Hun var i alle fall blitt litt nervøs da hun omsider skulle i ringen, men det var det ingen som kunne se. Her er UK (UnghundKlasse) i gang:
RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Endelig i gang. 3 hunder i UK tispe

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Her vises Misty for dommer i kvalitetsklassen. Flott positur, logrende hale er det vi ønsker å se!

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Tennene fikk “Excellent” vurdering..

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Engelsk dommer…

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Løpe fram …

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010… og tilbake.

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010YESS!! 1. Premie UK, rød sløyfe er et faktum, og vi er videre til…

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Konkurranseklasse (UKK). Dommer sammenligner og vurderer.

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010En liten løpetur til…

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010Og her er den endelige rangeringen, med Misty på 3. plass (Gul sløyfe). Dommer og ringsekretær konferer.

Misty ble vurdert som meget lovende, og be derfor tildelt HedersPremie (HP), det er den lilla sløyfa på kobbelet. Vi måtte jo selvfølgelig bare kjøpe en rosett!. I tillegg fikk vi premie, et håndkle og en pose med hjemmelavede godbiter (inkludert oppskrift). Ragnhild syntes dette var kjempegøy, så vi får ta en kikk på terminlista..

RKR utstilling Orrehallen 2 mai 2010

Mrs. Freda Marshall’s kritikk:
16 months of excellent breed type. Most pleasing feminine head. Excellent dentation and bite. Clean neckline. Well angulated shoulder. Good bone and neat feet. Level topline and good tailcarriage on the move. Can strengthen in hind quarters to give more positive movements but shoved a good profile.
1st UK, 3rd UKK, HP.