Søndagen opprant med ganske bra vær, men litt kjøligere, og en litt mye vind. Vi var igjen tidlig oppe, og gjorde oss klar til dyst. 74 tisper påmeldt denne dagen, men kun 3 i UK:
Utstilling_NRK_Jubileum_Bogstad_23mai2010

Dommer Per Iversen hadde med seg en assistent eller muligens en som skal sertifiseres på flatcoat? I alle fall ble hundene grundig vurdert. Her går de gjennom Mistys kvaliteter:
Utstilling_NRK_Jubileum_Bogstad_23mai2010

Dommen er i ferd med å falle:
Utstilling_NRK_Jubileum_Bogstad_23mai2010

Denne gangen ble det blå sløyfe, 2 premie UK, og takk for i dag…

Dommer Per Iversens kritikk:
En tispe med bra størrelse og kjønnspreg. God type. Bra hode og hals. God kropp. Fallende kryss. Lavt ansatt hale. Ønsker større bakparti med mer knevinkel. Stiller seg litt understilt. Bra ben. Kunne hatt bedre poter. Er kort pels. Bærer halen noe høyt under bevegelse. Bra bevegelser fra siden. Trivelig temperament.
2. UK

Litt usikker på hva som ble skrevet om pels, vanskelig å tyde. Men i følge Ragnhild så var hun litt kort i pelsen.

Er ikke misfornøyd med resultatet sånn sett, han har trukket for det samme som de 2 andre dommerne har bemerket, han har bare trukket litt hardere. Og vi klarte ikke å få godt nok fram Mistys gode sider til at det holdt for rød sløyfe i dag.
Det positive med å ryke ut så fort var at vi kunne pakke vogna i en fart og komme oss på hjemvei. Så vi var faktisk hjemme igjen før klokka ni om kvelden..