Misty ser ut til å ha god sans for timing. Vi reiser på ferie om en måned, og jeg oppdaget i går at hennes andre løpetid begynner nå. Så ikke blod i går, men hun var tydelig hoven. I dag har hun begynt å blø.
Dette forklarer jo hennes litt hyppige tissepauser, snusing i gresset jamt og samt. Og ikke minst at hun på en måte har meldt seg litt ut av og til. Har vel egentlig trodd at det var kjedsomhet, men det har nok heller vært kjedsomhet. Regner med at dette har vært medvirkende også under appellmerke-prøven for snaut to uker siden også.
Hadde egentlig kanskje trodd at det kunne litt lenger mellom løpetidene, men nå er det jo temmelig nøyaktig 6 måneder siden sist. Passer uansett bra at hun blir ferdig før hun skal på “kennel” hos Roamy og Cougar mens vi andre koser oss i Italia.
Tok likevel turen til Sviland med henne i går for litt lydighetstrening. La lista lavt, med korte intervaller og lange pauser. Synes det gikk flott. Hannhundene som var der var selvfølgelig påvirket, men jeg mener nå at dette også er noe de må øve på, så jeg har ikke så veldig dårlig samvittighet. Ga beskjed til de andre, og holdt meg i et hjørne for meg selv med Misty. De fleste med hannhunder mente at det var helt greit….