Da er vi hjemme fra ferie igjen etter tre og en halv ukes Tour de Europe, inkludert Danmark, Tyskland, Sveits, Italia og Frankrike. Campinglivet er herlig, særlig når vi hadde stort sett bare godt vær, og god varme. Campingvogna fungerte fint.
Misty ble igjen hjemme, og var på pensjonat hos “onkel” Roamy og Cougar. Hun ble jo akkurat ferdig med løpetida før vi reiste, men var litt nervøs likevel, for Cougar hadde nesen nesten limt der bak på Misty da vi kom. Men det ordnet seg etterhvert, og jeg slappet godt av da jeg fikk følgende sms fra Erik:

“Kos dokke. Her e alt ok. Misty rir på Cougar og Roamy står på duene… Tja? Normalt?”

Tydelig at Misty hadde hatt det godt. Hun hadde lagt på seg 3-4 kilo opp til 32,5 kg. Smellfeit mente Ragnhild, men jeg er ikke så sikker. Dommerne etterlyste jo litt mer på hoftene, så det kan hende hun er er der nå? Litt går hun nok av seg når vi begynner å trimme og trene igjen, men håper hun holder seg i alle fall der i overkant av 31kg til utstillingen på Orre.
Der har jeg forøvrig meldt på både utstilling (UK) og lydighet (Kl. 1). Ragnhild nekter å gå lydighet med henne, så jeg får legge meg i hardtrening. Mener at øvelsene skal være inne, i alle fall om jeg spanderer ett par dobbeltkommando. Men så var det å gå et helt program uten belønning, da. For ikke å snakke om konkurransenervene mine….
Ja ja, “dæ går sikkart av i ligaste laje” så me pleie seia…

Ellers har vi sluttet av med ProPlan Laks. Misty stinka så fælt av det, og fryktelig dårlig ånde i tillegg til at foret i seg selv lukta litt vel mye. For ikke å snakke om at det jo var et ganske så dyrt for. Pelsen ble fin, men den fordelen oppveide ikke for ulempene. Nå er vi tilbake på Specific, det samme som hun har fått nå i sommer. Ser ut som hun trives godt med det. Forer ute om kvelden, blander inn en klype ølgjær for pelsen, og tilsetter litt vann. Går ned på høykant!
Krysser fingrene for at det går greit videre også.