Retrieverklubben avd. Rogaland arrangerer utstillingstrening nå i forkant av utstillinga på Orre den 12. september. Et veldig bra initiativ, og med godt oppmøte. Vi har vært begge mandagskveldene, og i går hadde jeg med kamera og fikk tatt noen brukbare bilder. Ragnhild er veldig flink på dette, og nå ser det ut for at Misty har forstått at halen skal være oppe og logrende, i alle fall på en god dag…
Som dere har sett så er det litt bloggtørke for tida, men fant ut at det nå var på tide å få skrevet noen ord.
I kveld har jeg vært på lydighetstreninga på Sviland. Ikke akkurat folksomt, men det dukka da opp to personer, så vi fikk i det minste til litt trening. Har fokuseert på tannvisning med Misty, og har fått ett par andre til å hjelpe meg, det ser ut til å ha gitt resultat, for i dag gikk det kjempefint, og Misty ble fint sittende da dommeren kom fram og hilste.Veldig bra, da hun har reist seg opp og møtt “dommeren” ett par ganger. Det gikk ellers litt opp og ned, men fikk til noen bra hopp over hinder og på innkalling har hun veldig bra tempo. Men hun slarver litt med innsitten, det er irriterende. Har kjøpt boka “Med sikta på 10′an”, håper på noen tips der. Har ikke kommet til momentene enda, men så langt ser den lovende ut.

Vel her er bildene fra utstillingstreninga i går:


RKR utstillingstrening Sviland
Jobbe med hunden ….


RKR utstillingstrening Sviland
God kontakt er viktig, her også….


RKR utstillingstrening Sviland
Men greit med pause også…


RKR utstillingstrening Sviland
Kose seg sammen…


RKR utstillingstrening Sviland
Snakk om å bite seg i leppa. Gruer hun?