Har fått meg ny speilrefleks med mulighet for HD filmopptak. Dette måtte selvfølgelig prøves, så på lørdag tok jeg Misty med ut på marka. Kamera står på stativ bak. Var litt for rask med kamera-innstillingene, så det er ikke helt skarp, men det blir vel bedre etterhvert. Jeg har editert med Windows Live Movie Maker denne gangen, er litt enklere(?) enn Premiere Elements. Har lagret i wmv-format, 480×720. Bruker object-tag i html for å inkludere filmen, det er nok ikke alle browsere som støtter det, så jeg legger også link til filmfila nederst på sida. Tror at brukere av apple mac blir nødt for å laste ned ett eller annet tillegg for å vise wmv-formatet.
Here we go. Synes Misty var flink, jeg, men ser at føreren med fordel kunne øve litt mer ;-) :

Oppdatering: Har slitt med at det tar for lang tid å laste sida, så jeg måtte ta vekk videoen som er inkludert på sida. Klikk på linken om du vil se den. Jobber videre med saken….

Klikk her for link direkte til filmen.