Hadde som mål å bestå i alle øvelsene. Det greide vi, Misty og jeg. Før vi kom i ringen grua jeg, for Misty virket litt utenfor og mer opptatt av alle inntrykkene. Brukte ventetida til å trene litt småmomenter, korte lineføringer, ligg, stå etc. Belønna midt i momentene når hun var på det beste, avbrøt og lot være å belønne når hun ikke gjorde som hun skulle.

Endelig vår tur, vi endte på 158,5 poeng av 200. Det holdt til 2. premie (blå sløyfe) og nr. 2 av 8 eller 9 fremmøtte hunder. Litt kry av det, selv om jeg må innrømme at jeg ergrer meg litt over at jeg ikke klarte 1. premie og opprykk når vi var så nærme :-)
Skal lage en egen post med karakterer og kommentarer til de enkelt øvelsene.

Vinner og md 1. premie (rød sløyfe, sølvmerke og opprykk) ble en flott engelsk springer spaniel, Fantins Oroveso .
Gratulerer! Dere gikk flott!