Vel, så klar som vi kan bli, tror jeg da.
Trente veldig bra på torsdag kveld, med fokus på kontakt i vendinger. Her er det bare å terpe, terpe, terpe..
(Men passe på at vi ikke går lei, så klart.)
Fikk gått gjennom alle øvelsene, kjørte da først momentet en gang, og så hele øvelsen. Vi avsluttet med å gå en halvtimes tur, der vi stoppet på passende steder for å kjøre noen momenter. Tror det er bra å jobbe på nye plasser..

I kveld hadde jeg egentlig ikke tenkt å gjøre så mye, men etter at Ragnhild hadde syklet en tur, så kappet jeg opp litt pølse og tok med klikkeren og Misty ut. Misty var helt! klar.
Kjørte kontakt og vendinger, hun er flinkere til å holde kontakt også i venstrevendingene mens hun jobber inn bakparten, men det glipper innimellom. Men framgang, ja det ser jeg. Men merker at hun er litt “høy”, altså litt langt framme. Dermed blir “venstre om” litt krøkkete og lite flytende, så dette må jobbes med. Antar at å belønne litt lenger bakover kan hjelpe, men først og fremst kanskje å kjøre masse venstrevendinger for å tvingen henne bakover. Tror nok også at noe av grunnen er at jeg har belønnet selv om hun har vært for langt foran nå de siste kveldene, bare hun har holdt fokus lenge nok, og også i vendingene. Vi får se i morgen om vi klarer å få det bedre til enn sist gang…

La inn ett par stå under marsj også, med belønning bak. Kanskje litt dumt av meg ? Hun stopper mye raskere nå, men er for bakoverorientert, og har lett for å snu seg bakover, særlig på de siste metrene når jeg går inntil. Fikk tatt henne på fersken, og fortalt henne at du får IKKE ta belønningen, det var rett og slett ikke godt nok. Så på den siste funket det fint…

Regner med at resultatene kommer opp her i morgen ettermiddag/kveld. Har bestemt meg for å få med elite-klassen også denne gangen. Og ikke minst det å sitte og høre på de andre som er kommet lenger er veldig lærerikt…..