I dag var jeg hos dyrlegen igjen med Misty. Med bare 3 uker igjen til vi får Roamy og Cougar i pensjon igjen tør jeg ikke å ta noen sjanser. Har gått og ventet på at løpetida skulle komme, men ingen spor så langt. Derfor ringte jeg dyrlegen, og fikk time for å sette sprøyta. Den utsetter løpetida. Vurderer om vi ikke bare skal gå permanent på slik sprøyte, siden det ellers vil være å gå med hjertet i halsen hver jul og hver sommer når ferien nærmer seg.
Om Misty skal gå permanent på slik behandling skal første rebehandling være om 3 måneder, altså ca 23. februar 2011. Deretter ny sprøyte hver 5. måned.
Dette er nyeste generasjon preparat så risikoen for bivirkninger regnes som svært lav, men det er litt forhøyet risiko for problemer med livmor og jur. Et alternativ om er helt sikker på at man ikke skal ha valper kan derfor være å fjerne livmor og eggstokker helt.