Har jobbet litt her i stua med opptak og holding av neseprøve-pinnen, og Misty gjør framsteg hele tida. Hun slurver av og til i opptaket, og kommer inn med pinnen som en annen sigar (Odd-Geir mente det minnet om Churchill…). Når jeg ikke er fornøyd med opptaket eller hun ikke holder skikkelig så tar jeg bare fra henne pinnen uten å belønne (feiler henne), og gir henne en ny sjanse. Når hun gjør det riktig får hun klikk og godbit. Synes absolutt det går mye bedre.

Har også jobbet litt mer med vekslinger mellom ligg og stå (for avstandskommanderinga). Synes det er framsteg her også, men hun er litt urolig med bakbeina opp av ligg. Skjener liksom litt til siden og fram med særlig venstre bakfot. MUlig det er fordi hun ikke kommer direkte opp i en stilling som er naturlig for henne. Tror jeg må tenke litt mer på hva som skjer og hvordan jeg kan fikse det. I mellomtida vil jeg heller prøve litt med vekslinger mellom stå og sitt. Viktig at hun setter seg bakover og reiser seg direkte opp ved å bruke framføttene framover. (Om jeg ikke har misforstått dette fullstendig da..)

Men jeg må si at jeg synes hun er veldig flink! Og hun har en enorm arbeidsglede. Fokus og kontakt har også kommet seg veldig etter at jeg har lekt mye mer med henne (drakamp o.l.)