I dag fyller Misty 2 år. Har desverre ikke tid til hverken å bake kake eller lage en skikkelig bilde-kavalkade. Får se om jeg kan få til noe i helga.
Men det har i alle fall vært et godt år for oss. Misty er blitt en veldig behagelig familiehund. Selvsagt enda noen unoter og sprell, men i det store og hele er hun veldig rolig og omgjengelig i hverdagen.
På lydighetsarenaen har vi gjort store framskritt det siste året, med opprykk til først klasse 2 og så til klasse 3 nå i høst. Til alt overmål vant vi jo stevvnet på Stord. Det var veldig gøy, og ga mersmak.
Skal vi tørre å ha et mål om opprykk til elite i løpet av året, mon tro….?

Misty må nå vel regnes som voksen, og ikke unghund lenger. Så Unghund-kategorien slutter jeg å bruke. Det var bare det med å finne et godt navn på ny kategori, da… Har vridd hjerne litt, men får jobbe litt videre med det. Foreløpig kaller jeg den voksen, men kommer nok til å bytte…