Oppdaget søndag et område uten pels nederst på Misty’s høyre bakfot. Huden var rød og irritert, så jeg tenkte først på om det kunne være at hun hadde skrapt seg opp. Ved nærmere inspeksjon så det ut som blemmer, så da tenkte jeg om det kunne være en plante eller noe. Mandag var området uten pels blitt litt større (omtrent som en femkrone), og selv om det var mindre rødt så bestilte jeg tid hos dyrlege. Der skrapte de av og kikket i mokroskop og mente det var midd. Dette smitter ikke til mennesker, men er smittsomt mellom hunder (og sikkert andre dyr). Fikk dråper til å ha i pelsen i nakken (tar også Flått, Lopper etc) – gjentas om to uker – samt krem til å smøre såret med morgen og kveld i 8 dager. Misty har ikke sett ut til å ha hatt plager av det, men kan jo ikke gå rundt og smitte andre, eller risikere noe med Misty.