Treninga i dag var ikke til å få ro av inn mot prøven på søndag.
Planla rutesending med ball over hodet som belønning, men det ble bare tull av det. Hun tok seg en runde rundt framre venstre kon to ganger på rad, og jeg måtte feile henne og få henne tilbake. Gikk nærmere og sendte, men da gikk det helt i sirup. Gikk litt i tenkeboksen og fant ut at jeg fikk legge ball bak ruta for å få henne til å løpe gjennom.
Det hjalp, men på neste sending var det tilbake til det jeg har slitt med, nemlig at hun stopper før ruta i påvente av belønning for deretter å rygge seg litt avventende inn i ruta.
Fikk til slutt til et bare brukbare sendinger, selv om farten ikke var noe særlig.

Tror jeg legger vekk den hersens pipeballen for godt nå. Hun elsker den jo, men får altfor stor forventning til at den virker effektivt som belønning. Eneste unntak er innkalling, der jeg ser fartsøkning hver gang etter at jeg har belønnet med ball i strak innkalling…

Hadde tenkt å ta en neseprøve også, men etter litt halvveis fvf fant jeg ut at det var best å gi meg før jeg ødela enda mer ;-)

I morgen og lørdag blir det ingen øvelser, bare litt påminning om neddekk/oppsitt, samt ett par ligg i fart. Ellers blir det lek og drakamp og kos.
Og går det ikke bra på prøven så tar vi med oss det som måtte være av lærdom, og melder på igjen om noen uker…