På lørdagens stevne fikk jeg som fortjent etter å ha jobbet med tempo ut i ruta.
Har kjørt 2 ganger på trening der jeg har lagt kong 2-3 meter bak ruta i første utsending, og deretter fjernet kongen i andre utsending. Det har hjulpet betraktelig på problemet vi har hatt med at Misty begynner å slå ned på tempoet noen meter før hun kommer til ruta (men har selvfølgelig introdusert noen andre problemer…).
Lørdag satte hun avgårde i et vanvittig tempo, så jeg ble helt satt ut. Filmen viser at jeg ikke kommanderer Stå! før Misty er nesten halvveis inne i ruta.
Alt! for sent, hun har jo ikke sjanse til å stoppe.
Får henne fram, men hun kommer for langt og legger seg ned foran ruta. Dermed er vi “brent”. Får råd fra dommeren om å legge henne inn i ruta, og får fullføre. Men er såpass lattermild at jeg ikke følger med på innkallingen slik at jeg kunne fått hjulpet henne litt mer aktivt inn (Høyrevendinger i rute-marsjen er mye vanskeligere enn venstrevendinger…)
Fikk beskjed av dommeren at om jeg hadde klart å stoppe henne så hadde 10′ern vært soleklar (om resten hadde gått ok, selvfølgelig).
Ser forøvrig på videoen at hun er heit, og nesten tyvstarter…

På søndagens stevne var tempoet litt lavere og mer kontrollert, så da gjennomførte vi til karakter 9. Husker ikke helt hva det ble trukket for, men jeg er i alle fall fornøyd med den….

Klikk her for å se filmen.