Etter mandagens framgang regnet jeg sånn sett med at det burde være mulighet for et brukbart resultat og videre framgang i dag, men slik virker det selvfølgelig ikke..

I dag hadde jeg ikke trent på noe annet da jeg tok henne inn, men hun hadde vært på en halvtimes løpetur så helt på tuppa var hun jo ikke.
La ut pinnene og sendte ut: Hun gikk fint ut og tok rett pinne , så jeg tenkte yes! dette gikk bra. Ventet til hun passerte punktet jeg hadde bestemt i returen og trillet kjøttbolle og roste henne.
So far so good, jeg la pinnene ut på ny og sendte. Hun søkte og søkte, og søkte, tok opp pinnen, slapp den , søkte …
Tok til slutt med seg rett pinne inn, men jeg belønna ikke med annet en klapp og ros. I etter tid er jeg litt i tvil om jeg burde trilla kjøttbolle likevel, men jeg tenkte at jeg kan da ikke belønne sånt rot?
På neste utsending søkte hun igjen fram og tilbake, forlot pinnene for å sjekke noe annet som vist lukta interessant. Gikk så tilbake og plukket etter mye om og men den rette pinnen.
På neste plukket hun feil pinne! Hun løp bare ut og plukket en…
Deretter hadde hun to sendinger der hun igjen tok rett pinne, etter å ha søkt og søkt.
Uff, forstår ikke hva det er jeg gjør feil.
Jeg hadde bytta plass på stuegulvet, til en plass der det nok er litt mer trafikk og dermed lukter. Kan det være problemet? Får prøve en gang til i morgen på den plassen jeg brukte på mandag.