Øyle la inn en kommentar og uttrykte sin misnøye med at jeg ikke holdt ham med lesestoff. Må jo innrømme at det har vært like tørt på bloggen som sommeren har vært våt og kald.
Misty og jeg er i god gang med onsdags-treninga igjen etter ferien, og Misty virker å trives godt med å være i gang igjen. Tent og fin.
Har jobbet videre med fri-ved-foten, særlig venstre-vendinger og plassering. Hat-øvelsen begynner faktisk og bli litt gøy, sannsynligvis fordi vi nå begynner å få noen resultater. Problemet med venstrevendingene har egentlig vært at Misty har ligget for langt framme, slik at hun stenger for meg, og at det blir vanskelig for å henne å få med seg at vi skal vende. Har jobbet med å få Misty til å holde posisjon litt lenger bak, og nå er hun nesten der hun skal være, men havner av og til for langt fram.
Har jobbet med å stoppe, og ikke begynne vendingen før hun er tilbake i rett posisjon. Har belønnet bak og litt ut til venstre for å legge verdien der. Har gjort store framskritt, hadde aldri trodd jeg skulle synes fvf var gøy, men det gjør jeg nå (stort sett). Dette har jo vært et prosjekt jeg har jobbet lenge med, og det har vært kjempegøy å få uttelling for det i konkurranser gjennom våren!

Vi satser friskt videre, og har meldt på to konkurranser nå i helga, Dalane HK lørdag og Klepp BHK søndag. Føler meg vel ikke helt klar, burde nok ha jobbet litt mer med både neseprøve og avstand, men det får briste eller bære.