Ikke de helt store prestasjonene å se på banen i dag. Kun en 1. premie i LP1 og en i Elite. Vinnie til Geir Ove i Elite gjorde selskap med en ettårig flat (også av Sukkertoppen) i LP1. Flotte prestasjoner av begge to!
Selv klarte vi heller ikke denne gangen målet om opprykk, og sitter ikke igjen med noen god følelse. Selvfølgelig mye å glede seg over, ,men Misty jobber liksom ikke sammen med meg. Hun er daff og dau, og jeg må mase og jobbe med henne, og det blir vanligvis en nedadgående spiral. Får glede oss over at vi selv på en slik dag klarer 244 poeng, og gå i tenkeboksen for hvordan vi skal gjøre det bedre i morgen. Ny dommer i dag som vi ikke har gått for før. Hun kunne med fordel vært noe tydeligere i ringen, men opplevdes som rettferdig med karakterene.
Skal ikke skrive så mye om de enkelte øvelsene.
Stevnet i dag og i morgen er dobbeltstevne, og som klassevinner i dag la vi et greit grunnlag i den konkurransen.

Først karakter-oversikten:

Øvelse Karakter K Poeng Trekk
Fellessitt 1 minutt med synlig fører 10 2 20 0
Fellesdekk 3 minutter med skjult fører 9 3 27 3
Fri ved foten 7,5 4 30 10
Sitt under marsj 7 2 14 6
Innkalling fra dekk, med dekk 8 3 24 6
Fremadsending med dekk og på plass 7 4 28 12
apportering over hinder 7,5 3 22,5 7,5
Apportering av metallgjenstand 7,5 3 22,5 7,5
Neseprøve 5 3 15 15
Kontroll over hunden på avstand 8 4 32 8
Helhetsinntrykk 9 1 9 1
Sum poeng: 244

Premie: 2.
Nr. i klassen: 1 (av 6)
Dommer: Elin Dahl
Arrangør: Dalane HK
Sted: Eigersund

Fellessitt: Ingen ting å trekke!
Fellesdekk: Litt treg neddekk på første kommando.Så på gjennom vinduet, ingen snusing, sniffet bare litt vind. lurer på om jeg måtte bruke DK på oppsitt? (Oppsitt ble kommandert felles, ikke enkeltvis som de skal).
Fri ved fot: Daffe saker, fra dårlig til ganske fint.
Sitt under marsj: DK på sitt-moment, snudde seg vel litt når jeg gikk bak?
Innkalling: Litt dafft tempo. Tålig bra neddekk, men skrubbet ikke akkurat. Samme tempo inn. Middels innsitt Jeg brukte feil kommando på siste strekk, men tror ikke det betyr så mye.
Ruta: Inn fra siden, og daffet rett gjennom for å snuse på noe. Reagerte ikke på Stå kommando. Fikk dirigert inn i ruta og lagt henne rett ned. Høyre-innkalling, gikk ganske ok.
Apportering o/hinder: Har jobbet med skjeive tilbakehopp, så selv om apporten landet litt skjeivt behøvde jeg ikke å hjelpe henne over hinderet på tilbaketuren. Fornøyd med det!
Metallapport: Husker ikke, på det jevne men dafft, som på den andre apporten!
Neseprøve: Søkte til hun oppdaget noe mer ineressant en annen plass. Fikk stoppet henne og satt henne i søk igjen. Får være fornøyd med at hun i alle fall tok riktig pinne…. Sigar, daff retur, mistet pinnen før avlevering.
Avstand: Misset et element fordi hun slapp kontakten. Pittelitt drift.
Helhet: Kanskje litt snill karakter?

Ingen film i dag heller….