I går før vi la oss så syntes jeg Misty var litt ekstra våt rundt øynene, men så ikke noe spesielt da jeg undersøkte. I dag morges var det mye verre, øynene rant, og hun var rød og underste øyelokket hang litt mye ned. Bestemte meg for å ta henne til dyrlege i ettermiddag/kveld, og bestilte time hos Tu Dyreklinikk. Før vi reiste tok jeg disse bildene:

Øyebetennelse
Slik så det ut i ettermiddag.


Øyebetennelse
Ser ikke bra ut.

Vi fikk en øyesalve ( Fucithalmic vet. 1% ) som vi skulle legge i øyet morgen og kveld i 8 dager. Behandlingen er i gang.
Dyrlegen, Guro Moira Oma, sa også at på hunder med litt hengende/slappe øyelokk kunne det være lurt å skylle med saltvannsoppløsning, spesielt når det er mye støv eller vind o.l. Ikke dumt.
Siden vi var hos dyrlegen likevel så spurte jeg om hun bare kunne ta ettårs-vaksinen med det samme. Det var greit, så da slipper vi å ta turen igjen rett over nyttår. Det synes jeg er like greit. Dyrlegen ga Misty en tre-fire godbiter før hun satte sprøyta i nakkeskinnet. Misty knasket i vei, og så ikke ut til rgistrere stikket en gang.
Vekta ble målt til 28.9kg.
Dette ble en hyggelig opplevelse for folk og fe…

Ellers går løpetida sin gang, hun er nok omtrent på toppen nå. Mindre blod i utfloden nå, men stadig hoven og det drypper. Regner med at det er ca 1 uke igjen nå. Skal bli godt å komme tilbake til normalen igjen. Og snart er det julebesøk fra Roamy og Cougar. Det blir moro.

Oppdatering 9.12:
Øyet er allerede mye bedre etter bare 2 dager med behandling, så dette ser ut til å av i likeste laget.