Regnet fælt i dag, men bestemte meg likevel for å ta med Misty til Retrieverklubbens område på Sviland en tur, for deretter å avlegge travbanen på Tengesdal et besøk. Vi hadde en fin økt, med masse innkallinger der jeg lar snorballen henge ned mellom føttene slik at Misty kan se den. Det er virkelig noe som får fart på beina hennes på vei inn. Når hun kommer inn er det selvfølgelig drakamp. Passer på å la henne vinne noen ganger innimellom. Vi har også en gul gummiball som vi bruker en del som belønning. Brukte denne også en del, og hun har etterhver begynt å komme bort til meg med ballen når hun synes det er nok. Men hun passer veldig på den ballen, ikke tale om at dén skal glemmes igjen, i alle fall. Tok henne også med i bekken utenfor området, der hun fikk drukket og vasset litt. Tør ikke helt å kaste seg uti det ennå, men det kommer etterhvert. Jobber ellers mye med “Bli”"-øvelser. Både vanlig sitt og gå fra henne, men prøvde også en variant som jeg så noen andre brukte hos Odd-Geir: Ha hunden koblet, kommandere sitt, rygge fra til kobbelet blir stramt, også dra forsiktig i båndet mens jeg sier bli og viser med hånda . Gikk veldig bra, hun sitter som støpt. Går opptil igjen, Bra! og friiii! og kaster ballen som belønning. ” repetisjoner i går og 2 i dag, hun sitter helt fint. Etterhvert så sluttet det å regne, så jeg tok av meg lua og gikk og bar den i hånda. Gjett hvem som så sitt snitt til å erte far litt: IMG_0889.JPG  

Ikke tale om hun ville komme inn med den, så jeg måtte gjemme meg bak bilen, pipe og herje med pipeleka for at hun skulle komme. Jeg fikk lua, og hun fikk pipeleken: IMG_0891.JPG

Vi hadde også litt lek med hopp over hinder, balanse på bommen, og et par av de andre tingene hennes: IMG_0893.JPG

Etter ca halvannen time var vi klar til avgang til Tengesdal, der Silje var med Schott for å kjøre lokalløp: IMG_0895.JPG  

Silje hadde kjørt travløp med Schott tidligere på dagen og vunnet uten den helt store konkurransen fra de to andre som var med. Da vi kom hadde akkurat galoppløpet begynt, de 2 lederne knivet fælt i siste sving, men Silje måtte gi tapt og red inn til andreplass: IMG_0904.JPG

Her er hun og Schott på vei tilbake etter premieutdelingen, hun kom hjem med to små, men fine pokaler: IMG_0909.JPG

Misty måtte stå bundet mens jeg tok bilder, men hun ser ikke ut til å lide noen nød, her sitter hun og jubler (tror jeg) etter Siljes andreplass i galoppløpet: IMG_0911.JPG

Alt i alt en bra dag for folk og dyr… (men kommer ikke snart føllene?)