Rogaland har fått en ny flott flatcoat. Hun har et noe lenger navn enn Misty, nemlig “Rudskogs O’Hara’s Celtic Stout”. Til daglig går hun under det en smule lettere navnet Mira. Hun er fra Kennel Rudskog. Dersom du vil se bilder og stoff fra Miras første 8 uker så kan du ta en kikk på Valpedagboka for kullet.
Mira er nå ca 9 uker, og jeg tok med meg Misty for å hilse på.
Her er nurket:

Mira
Rudskogs O’Hara’s Celtic Stout

Hun er noe mindre enn Misty var på den alderen, og det er utrolig hvor fort man glemmer hvordan det var. Rett etter at dette bildet ble tatt fikk jeg stiftet bekjentskap med “hai-tennene” hennes, litt blod må man regne med ;-) :

Mira
Koser seg med biteleker på det flotte teppet…

Det var veldig kaldt den kvelden, 4-5 kalde grader, så Mira kunne ikke være ute så lenge om gangen, men fikk da tatt noen bilder ute også:

Mira
Mira har fått vest på nå i mørketida..

Jeg var litt spent på hvordan de to ville finne tonen, men det gikk veldig bra. Mira hadde flott kroppspråk, og brukte dempende signaler når hun nærmet seg Misty. Ikke at hun holdt igjen, neida. Straks hun så Misty kom hun stormende for å hilse på. Syntes jeg hørte et “Jippi!” da hun plutselig så en flat på størrelse med moren hun nettopp hadde reist fra…
Misty på sin side var ikke så voldsom som hun har pleid å være i møte med mindre hunder. Hun har ofte lagt forlabben på ryggen og nærmest trykket ned den andre. Tror hun lærte dette av Cougar…
Denne gangen gjorde hun ikke det, men hilste pent. Holdt henne i kobbel for å ha litt mer kontroll på henne, men jammen er hun sterk.


Mira
Misty fikk trene litt på bli sittende. God trening, men du så vanskelig (i lengden)..

Her er noen flere bilder av Mira. En herlig valp! Det kommer nok mer både bilder og annet om Mira her på bloggen.

Mira
Mye spennende å finne i et bed, vet du…


Mira
Jammen er det langt ned, gitt..


Mira
Som alle ekte flatter, så synes Mira at pinner er kjempegøy!