I kveld har jeg byttet wordpress theme på bloggen. Fant et som jeg syntes var bra – “Mystique theme by digitalnature”. Med den nyeste versjonen av wordpress følger det også med et nytt theme, “Twenty Ten by the wordpress team“. Det sto mellom disse to, men siden Mystique støtter “flytende” bredde samt ser en del mer moderne ut, så prøver jeg med det.
Er ikke helt ferdig enda, ting som gjenstår er:

* Nytt header-bilde – delvis ferdig, Må lage et helt nytt ett.
* Omstrukturere “Pages” (menyene øverst på siden”) slik at jeg får menyer i flere nivåer, og gruppert dem mer logisk. – Ferdig
* Sjekke bilde/galleri/film støtte
* Generell opprydding

Synes ikke det ser så galt ut, kom gjerne med tilbakemeldinger. Jeg har åpnet for kommentarer igjen, så får vi se hvor mye spam det blir. Blir det for galt så får jeg heller stenge igjen…