Misty og jeg har som kjent slitt en del med fri ved foten ;-)
På Lydighetsleir i sommer og gjennom elitesatsingskurset (begge hos Amokk Hundeskole) har vi jobbet MYE! med frivillige innsitter. Hovedfokus har vært at de skal være rette, og jeg har nok ikke vært oppmerksom nok på plassering i lengderetningen. Dette har ført til at hun setter seg inn for langt fram, og dette “tar vi med oss” når vi begynner å gå. Har bestemt meg for å ta fatt i dette, og siden Audhild med Lotta også har litt å jobbe med når det gjelder innsitt så utfordret vi hverandre til at på neste trening skal vi ha perfekte innsitt begge to. En High Five beseglet eden. Så nå blir det jobbing og terping på dette. Misty må nok ha litt hjelp nå i begynnelsen siden hun har blitt belønnet så mye for “feil” posisjon. (setter feil i hermetegn fordi det egentlig er pirk…) Men jeg kommer til å forsette med å prøve å få dette som en frivillig adferd. Og bare bryte henne dersom hun setter seg feil. Men så må jeg passe på å gi henne den hjelpen hun trenger slik at jeg får noe å belønne oftere enn jeg feiler henne.

Har vært lang pause i blogginga, det tror jeg de fleste som blogger opplever fra tid til annen. Blogging kommer nok forsatt til å ligge ganske lavt på prioritetslista.

Ellers så var jeg med som medhjelper i den ene ringen under uttaksstevnet som gikk i Jærhallen på Bryne nå i helga. Alt gikk på skinner takket være god innsats fra alle som var med og arrangerte. Tror vi var de første (i verden?) til å avvikle avstandskommandering med iPad til å markere elementene. Fikk mye positive tilbakemeldinger på den.
Hadde laget en selvkjørende presentasjon i appen “Keynote” (tilsvarerende Powerpoint på Microsoft plattformen). En av de største fordelene er at det blir absolutt likt for alle, med 3 sekunder mellom hvert skifte. Den andre store fordelen er jo at risiko for å kommandere feil skifte er eliminert. Jeg var superskjerpa på å gjøre oppstarten korrekt og lik for alle, og mener selv jeg klarte å gjøre alt uten feil.
Audhild hadde lagt ned en stor jobb i resultatservice, og presenterte resultatene fortløpende på PC skjerm. Pølser, vafler, kaffe, brus gikk også unna takket være god innsats fra frivillige fra de forskjellige treningsgruppene til Odd-Geir. Kjempe-innsats av alle involverte, dere kan være stolte!