Fant oversikt over de forskjellige klassene på Fitjar-Stord Hundeklubb sine nettsider. Vi starter søndag 14. november i Ring 1 for dommer Per Eigil Gylland, med Alf Skaar som ringsekretær. Fordelingen er:

Klasse: Antall: Antatt starttid:
LP1 12 09:00
LP2 9 10:30
LP3 2 11:30
LP Elite 4 12:00

Totalt 27 ekvipasjer påmeldt, som på SBK forrige helg er det flest startende i de 2 laveste klassene.
Gleder meg voldsomt, til alt annet enn selve reisen. Værmeldingen er heller ikke så veldig lovende, så dette kan bli spennende… Kanskje fram med vannsprederen og øve ;-) ….

Oppdatering: Sendte epost med noen spørsmål, fikk da vite at stevnet går innendørs, så da trenger jeg ikke å bekymre meg over været i alle fall. Så da spørs det bare hvordan Misty fungerer med så mye forstyrrelser som det er inne i en hall med utstilling, masse hunder og masse folk. Spennende….