Tror dette må være den lengste bloggtørken jeg har hatt siden jeg begynte å blogge. Halvannen måned er alt for lenge. Mange årsaker…
Begynte i ny jobb rett over påske, og det har jo vært hovedfokus. Det er mye å sette seg inn i, både prosesser og tekniske løsninger. Jeg trives veldig godt, og dagene flyr. Sparer masse kjøring siden jeg nå arbeider på hjemstedet og ikke lenger må sitte i bilen en time hver vei. I tillegg er arbeidstiden en halv time kortere. Merker godt at jeg har mer ledig tid. Så skulle en jo tenke seg at en del av den tida kunne brukes til å trene hund? Det tenkte vel jeg også, men slik har det ikke blitt. Vi har hatt våronn i hagen, men mye tid har gått med til å lage ny uteplass i forbindelse med verandaen. Har gravd og støpt fundament. Og murt opp en konstruksjon i Leca der vi skal få plass til steinovnen jeg har snakket om tidligere. Er ikke helt ferdig, mangler en del pussing. Og nå har jo værgudene slått seg litt på nedbørstanker så da blir det utsettelse..

Så hva med hundetrening og LP3-debut? Har trent veldig lite, og faktisk vært borte fra treningsgruppa noen ganger også. Synd, men sånn er det blitt. Skal prøve å ta meg i nakken og komme i gang igjen, men regner vel ikke med å konkurrere før etter sommerferien. Skal kikke litt i terminlistene og se om jeg finner noen konkurranser i nærheten.

Ellers så er det kommet fantastiske nyheter lenger nordfra på Vestlandet. Tommy og Staffordshire BullTerrier “Salto” har klart opprykk til Elite. De oppnådde førstepremie på to prøver etter hverandre. Traff dem første gang på LP-konk i Stavanger, da gikk Misty og jeg klasse 1 og de LP2. Så traff vi dem igjen på Stord i høst da Misty klarte opprykket til LP3. Den gangen manglet de litt for å komme seg til 3′ern, men de har jobbet godt gjennom vinteren. Vi har hatt litt kontakt på epost, og jeg ble utrolig glad da jeg fikk vite at de nå er i Eliten! Ikke mange buller der, gitt!

Har trent litt med Misty, og ruta ser bedre og bedre ut. Neseprøven går også sånn noenlunde, selv om hun ikke er veldig sikker og bommer inn i mellom. Er vel på 60-70 prosent treff på denne. Har trent en del apport, jobber med tempo i opptak og retur og ser lyst på det. Avstands kommer seg også, hun flytter en labb i ny og ne, men oftere og oftere er det faktisk veldig bra. Så nå gjelder det å komme seg ut på avstand. Tror klikkeren kan være til hjelp her?

Kjenner at jeg har lyst til å komme i gang skikkelig igjen, ikke morsomt å høre andres gode resultater tikke inn (jo, det er jo selvfølgelig det, men…) når vi selv er litt i dvale…