De norske nådde ikke helt opp i toppen individuelt denne gangen, men gjorde en veldig jevn innsats. Det resulterte i Sølv i lagkampen, bare slått av suverene Finnland. Komplette resultater på LP Norge.

Svenskene hadde satt opp live-overføring (bilder og chat), så jeg har tilbrakt formiddagen både i går og i dag foran PC’en. Kjempeflott initiativ, og med ganske mange seere, fra mange land. Mange takk til Tjabo og KarinFK som holdt gang i dette. Var litt vanskelig å holde oversikt over poeng, så skulle man ønske seg noe måtte det være komplett resultatservice ;-) Folk fra Østerrike var innom chat’en og etterlyste teknisk info, de ville prøv å få til noe lignende til VM neste år.

Mye flott lydighet å se, men toppkarakterene uteble desverre, mest på grunn av veldig glatt underlag. Tipper det er en del såre poter etter å ha sklidd på filten….

Etter at øvelsene var ferdig tok jeg meg en liten treningsøkt:
Startet med Sitt under marsj, to repetisjoner. Den første belønnet jeg direkte på sitten, den andre etter at jeg hadde snudd opp. Skal jobbe mer med den utover i uka, så greit å ikke kjøre full øvelse hver gang. Misty satte seg sikkert begge gangene.

Fortsatte så med lang fri ved foten. Litt ruskete, her må jeg jobbe mer. Men fikk strammet henne inn litt underveis, og avsluttet med kjempebelønning. Må passe på å jobbe litt mer med klikkeren på vendingene og stegforflytningene, for å få forsterket at hun skal sitte HVER gang.

Til slutt fant jeg fram pinne og øvde neseprøve. Misty er blitt veldig sikker i søket, og nok en gang ble det full klaff, 5 pinner av 5. Tok det litt gradvis men passet på å aldri belønne før hun selv hadde tatt initiativ til å returnere inn. Returene begynner å bli ganske raske nå, ikke full galopp akkurat, men resolutt plukking og retur. Søket blir av og til litt rotete, men det kommer seg også, med flere og flere tilfeller av direkte plukk første gang hun får vår pinne i nesen.
De tre første returene slengte jeg kjøttboller bak meg på ulike tidspunkt i returenen. Fjerde gang tok jeg full innsitt. Virker som hun skjønner at her er det bare å jobbe på til far sier takk, for hun satte seg fint helt inn, og holdt/avleverte greit.
Siste utsending belønnet jeg igjen med mange kjøttboller midtveis i returen. Var med henne og fant bollene, fotsatte med drakamp før hun til slutt fikk resten av Frolic som jeg hadde i lomma.

Veldig fornøyd med det vi med Sivs hjelp har fått til på plukk og retur!