LP3 F-SHK, Stord 13.11.2011

Øvelse Karakter K Poeng Trekk
Fellessitt 1 minutt med synlig fører 10 2 20 0
Fellesdekk 3 minutter med skjult fører 9 3 27 3
Fri ved foten 7 4 28 12
Sitt under marsj 5 2 10 10
Innkalling fra dekk, med dekk 6 3 18 12
Fremadsending med dekk og på plass 0 4 0 40
apportering over hinder 8 3 24 6
Apportering av metallgjenstand 8,5 3 25,5 4,5
Neseprøve 7 3 21 9
Kontroll over hunden på avstand 9 4 36 4
Helhetsinntrykk 8 1 8 2
Sum poeng: 217,5

Premie: 3.
Nr. i klassen: Sist (av 6)
Dommer: Per Eigil Gylland
Arrangør: Fitjar-Stord Hundeklubb
Sted: Stord Idrettspark

Føler meg ganske motløs akkurat nå. Det fantes ikke interesse å spore hos Misty i det hele tatt, føltes som hun mistrivdes i ringen. Må sjekke videoen for å se om det så slik ut også. En av dem jeg trener med bemerket også etter programmet at hun vel aldri hadde sett Misty slik før, totalt uinteressert. Orker nesten ikke lete etter det positive, men det må vel sånn sett være at vi tross en sånn dag klarte oss inn til 217,5 poeng (hos en riktignok snill dommer).
Kan selvfølgelig skylde på dagsform og sånn, men tror heller jeg må gå litt i kjelleren og ta en tenkepause. Ser ikke vekk fra at jeg påvirker Misty i ringen, men nekter i det lengste å tro at det er fordi hun har blitt “ringklok” (altså at hun vet at det ikke blir belønning i ringen og defor ikke gidder jobbe…). Mulig det kan være noe hormonelt, selvfølgelig. Nærmer seg jo den tida hun skulle hatt løpetid…
Skal ta kjapt gjennom øvelsene slik jeg husker dem:

Fellessitt: Finfin, snudde hodet bakover en gang da en hund laget lyd bak henne, men flyttet ingen labber.
Fellesdekk: Snuste, lå urolig med rompa, la seg på skinka (i følge de som så…)
Fri ved fot: Fraværende, dropper ut i en høyrevending så hun kommer på feil side,masse DK, misser ett par holdter.
Sitt under marsj: Misser sitten, setter seg på DK, burde nok vært 0 her.
Innkalling: Blir liggende på første “Kom!”, starter kjapt og fint på DK. Bra neddekk. Fint inn videre.
Ruta: Tror det er første gang siden i vår at hun ikke har funnet ruta. Klarte ikke å få henne til å “zoome inn” på den, så at hun hadde peiling feil vei. Men hadde da brukt så lang tid at jeg sendte likevel, min tulling. Hun løp på skrå fram til en hårdott! Fikk tilbud om å sende en gang til (hadde allerede fått null), men så ingen vits.
Apportering o/hinder: Ikke her en gang var det sprut i henne slik hun kan.
Metallapport: Slapt her også, tror jeg.
Neseprøve: Søker og smaker, søker og smaker etc. Tror hun smakte på i alle fall 2 pinner før hun tok vår. Det positive er jo at hun i alle fall komme inn med rett pinne. Men returen var ikke slik jeg ønsker og som hun viste på trening på onsdag.
Avstand: Greie momenter, noe drift. Tror det var en snill karakter?
Helhet: Tja….

Tror ikke jeg skal skrive så mye mer om dette……