Har fått trent godt denne uka. Litt nedtur på tirsdagens fellestrening der Misty var mye mer interessert i alle gode lukter som kom drivende. Kom oss gjennom det, la meg ikke si så mye mer om det…

Siden har vi trent godt hver dag, 1 til 2 økter. Det meste ser faktisk ikke verst ut, så vi får håpe at vi har dagen i morgen. Prøven går på en for oss ny plass, så jeg hadde en plan om å reise opp for å gjøre oss kjent og ta en treningsøkt. Men slik ble det ikke. Så vi får ta det som det kommer.

Den øvelsen jeg er mest usikker på er neseprøve. Det vil si: Dersom hun er på rett nivå (temmelig “lav”) kan det kanskje gå. Men om hun er “høy” er jeg redd hun bare freser ut og henter første beste pinnen. Jeg har vel hatt ca 50% suksessrate, det er litt lite å stille på prøve med. Men jeg tror det kommer litt an på underlaget. Har trent litt på grus, og da går det tålig greit. På “for høyt” gress blir det vanskelig. Her må det nok øves litt målrettet. Har trent veldig lite på denne, har prioritert særlig avstandskommandering og ruta.

De siste dagene har jeg også trent en del på fri ved foten, og faktisk veldig mye på de små forflytningene ( 2 skritt fram/bak/høyre/venstre ). Litt ymse, men slett ikke verst. Hun må litt for ofte minnes på sitt’en, så det har jeg jobbet en del med. Da er det faktisk greit å få måle innsatsen i en konkurranse. Er hun blitt for avhengig av hjelper?

Når jeg sitter her og skriver dette rykker det litt i foten: “Åh, det må jeg ut og trene på. og det. og det, og….”. Men det er for seint nå. Nå trenger Misty og jeg å hvile slik at vi er noenlunde opplagt til i morgen.
Trente litt rett etter arbeid i dag, og Misty var virkelig i farta. Kanskje litt for høy, men veldig fokusert på meg. Så ballen satt litt løst.

I matveien ga jeg som vanlig redusert rasjon nå i kveld. Jeg lot henne jobbe med litt “avstands” på ganske nært hold og med matskåla som belønning. Jøss for en spretten oppsitt. Hun kan hvis hun vil (eller rettere sagt: om innsatsen lønner seg..) Det gjorde det i alle fall i kveld, belønnet med maten på første oppsitten siden den var så bra. Nå er jeg i gang med å lade batteriet i filmkameraet og finne fram stativ etc. slik at alt er klart til i morgen.

Kryss fingre og tær og alt annet…..